Κέντρο δεξιώσεων - Λάρισα - Principal Hall

Κέντρο δεξιώσεων - Λάρισα - Principal Hall

Λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα θα συναντήσουμε το Principal Hall, ένα χώρο που συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την άψογη οργάνωση και ποιότητα υπηρεσιών.

Η πορεία του ξεκινά το 2007, αποτελώντας μέχρι και σήμερα μία από τις κορυφαίες επιλογές στην διοργάνωση και φιλοξενία εκδηλώσεων/δεξιώσεων.

Πιο συγκεκριμένα προσφέρουμε αποκλειστικά κομψούς χώρους για δεξιώσεις γάμου/βάπτισης, κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, αναλαμβάνοντας την οργάνωση και την επίβλεψη κάθε λεπτομέρειας, από την επιλογή του μενού έως τη διακόσμηση της εκδήλωσης σας.Η συνολική έκταση του Principal Hall είναι 10 στρέμματα και περιλαμβάνει 2 εσωτερικές αίθουσες χωρητικότητας 150 & 500 ατόμων καθιστό set up και εξωτερικό χώρο χωρητικότητας 300 ατόμων καθιστό set up, που ετοιμάζονται μοναδικά κάθε φορά ώστε να υποδεχθούν τους καλεσμένους μιας δεξίωσης.

Στο χώρο βρίσκονται οι επισιτιστικές εγκαταστάσεις αποτελούμενες από πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό. Σ' αυτές παράγονται γαστρονομικές δημιουργίες υψηλής ποιότητας από τις οποίες το όνομα της επιχείρησης έχει καθιερωθεί καθώς εσκεμμένα προκαλείται το πάθος για γαστρονομικές απολαύσεις.

 
Οι υπηρεσίες μας

. Parking & υπηρεσία παρκαδόρων
. Εξωτερικός χώρος 300 ατόμων καθιστό set up
. Εσωτερικές αίθουσες χωρητικότητας 500&150 ατόμων καθιστό set up
. Δυνατότητα επιλογής σερβιριστού ή περαστού σε Cocktail Party
. Ηχητική Εγκατάσταση
. Φωτιστική κάλυψη
. Μουσική κάλυψη με πεπειραμένους Dj's
. Δυνατότητα προβολής οπτικοακουστικού υλικού
. BAR

Κάποιες στιγμές στη ζωή μας είναι μοναδικές και εμείς δεσμευόμαστε να τις κάνουμε αξέχαστες!

ΦωτογραφίεςΕπικοινωνία
5o Χιλ Λάρισας- Φαλάνης, Λάρισα
Τηλέφωνο: 2410-593131 | 2410-593333
Fax: 2410- 593301