Απόσυρση οχημάτων - Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά - Περισυλλογή Λαδιών - Μπαταριών - Λάρισα - Οικολογική Ανακύκλωση Κεντρικής Ελλάδας

Απόσυρση οχημάτων - Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά - Περισυλλογή Λαδιών - Μπαταριών - Λάρισα - Οικολογική Ανακύκλωση Κεντρικής Ελλάδας

Η εταιρεία μας "Οικολογική Ανακύκλωση Κεντρικής Ελλάδας ΑΕ" είναι μία συνεταιριστική επιχείρηση σε μορφή ΑΕ με μετόχους συνεργεία αυτοκινήτων, ηλεκτρολογεία και φανοποιεία, από την Θεσσαλία και την Φθιώτιδα.

Ιδρύθηκε το 2009 με αντικείμενο εργασιών την ανακύκλωση οχημάτων τέλους κύκλου ζωής. Το έτος 2017 στο αντικείμενο της προστέθηκε και η συλλογή - μεταφορά και διάθεση όλων των αποβλήτων που παράγουν οι διαφόρων αντικειμένων επιχειρήσεις.

Μέσα στις επιχειρήσεις αυτές είναι και τα συνεργεία αυτοκινήτων, τα ηλεκτρολογεία καθώς και τα φανοποιεία.Οι άδειες που διαθέτουμε μας δίνουν το δικαίωμα να συλλέγουμε όλα τα απόβλητα (επικίνδυνα ή μη) των επιχειρήσεων που εκπροσωπείτε και να δίνουμε τις απαραίτητες βεβαίωσεις.

Επίσης :
- αναλαμβάνουμε δωρεάν τις διαδικασίες διαγραφής αυτοκινήτου
- παραλαμβάνουμε το οχήμα από τον χώρο σας
- διαθέτουμε μεταχειρίσμενα ανταλλακτικά αυτοκινήτων


Επικοινωνία
Β' ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας
40006
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα : www.autorec.gr
Τηλέφωνο: 2410 541 603-4
Fax: 2410 541 395