Μεσιτικό γραφείο - Λάρισα - RE/MAX delta-ktima

Μεσιτικό γραφείο - Λάρισα - RE/MAX delta-ktima

Το ιστορικό της εταιρείας ξεκινά το 1992 από τον Δημήτριο Γκουγκούδη ο οποίος άνοιξε το πρώτο γραφείο της εταιρείας στην στοά της Μανωλάκη, στην συνέχεια ανέπτυξε υποκαταστήματα σε Λάρισα και Βόλο όπου κατάφερε να δημιουργήσει ένα καθαρό επαγγελματικό περιβάλλον στο χώρο του ακινήτου και των επενδύσεων.

Το 2008 η delta–ktima μεταφέρεται σε νέα ιδιόκτητα γραφεία επί της Κούμα & Παναγούλη και μετατρέπεται με μία αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση με τον Αναστάσιο Γκουγκούδη να αναλαμβάνει την εταιρεία και να εστιάζει στο επαγγελματικό ακίνητο όπως και στην ανάπτυξη ενός δικτυού με τους καλύτερους συνεργάτες σε βόρεια και νότια Ελλάδα.

Τον Νοέμβριο του 2018 το γραφείο μας αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της RE/MAX για τον Νομό Λάρισας, του μεγαλύτερου κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με 7.500 γραφεία σε 100 χώρες και περισσότερους από 130.000 εξειδικευμένους συνεργάτες.
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Από το 1992 έως και σήμερα η RE/MAX delta–ktima προσφέρει ειλικρινείς υπηρεσίες, άμεσες λύσεις σε επαγγελματίες και ιδιώτες με γνώμονα το ήθος και τις αξίες τις αγοράς.

Η RE/MAX delta-ktimaμε έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας και με μια ομάδα αξιόλογων και άριστα καταρτισμένων επαγγελματιών συνεργατών, αναλαμβάνει την αποκλειστική προώθηση ακινήτων όπως κατοικίες, οικόπεδα, γραφεία, καταστήματα, κτίρια, ξενοδοχεία όπως επίσης και ακίνητα επένδυσης. Αναλύοντας το κάθε ακίνητο ξεχωριστά και λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις της αγοράς, δημιουργούμε ένα αποτελεσματικό σχέδιο προώθησης του ακινήτου.

Οι συνεργάτες μας επισκέπτονται προσωπικά το κάθε ακίνητο, καταγράφουν τα χαρακτηριστικά του και συντάσσουν φάκελο με συνοδευτικές πληροφορίες (τίτλους ιδιοκτησίας, σχέδια, φωτογραφίες κλπ).

Η προώθηση ξεκινά άμεσα με την εισαγωγή των στοιχείων του ακινήτου στην βάση δεδομένων της εταιρείας καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της RE/MAXdelta-ktimaκαι ταυτόχρονα προωθούμε το ακίνητο στο πελατολόγιο μας.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα οργανώνουμε Open House events, σχεδιάζουμε προωθητικά πολύγλωσσα έντυπα και καταχωρήσεις σε εφημερίδες και περιοδικά σε ελληνικό τύπο..
Στη RE/MAX delta-ktima αναλαμβάνουμε την εκπροσώπηση μισθωτών σε διάφορες κατηγορίες ακινήτων όπως γραφεία, καταστήματα, βιομηχανικούς χώρους, ακίνητα logistics, οικόπεδα και άλλους ειδικούς τύπους ακινήτων. Μέσα από αξιόπιστη και τεκμηριωμένη πληροφόρηση, οι πιστοποιημένοι σύμβουλοι επαγγελματικών ακινήτων της RE/MAX delta-ktima  προσφέρουν ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών εκπροσώπησης μισθωτών που προσαρμόζονται στο ζητούμενο και στις ανάγκες του κάθε πελάτη και περιλαμβάνουν:

. Πωλήσεις ακινήτων
. Μισθώσεις ακινήτων
. Εκτιμήσεις Ακινήτων
. Ανάπτυξη Επιχειρήσεων
. Ανανεώσεις Μισθωτηρίων Συμβολαίων
. Αναδιαρθρώσεις Μισθωτηρίων Συμβολαίων
. Μετεγκατάστασεις
. Στρατηγική ανάπτυξη και σχεδιασμό (συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επιλογής μεταξύ μίσθωσης και αγοράς)
. Διαπραγματεύσεις
. Διαμόρφωση και κατασκευή χώρων
. Διαχείριση ακινήτων
. Ακίνητα Απόδοσης
. Βιομηχανικά - Βιοτεχνικά ακίνητα
. ΑΠΕ (Εύρεση εκτάσεων κατάλληλων προς εγκατάσταση μονάδων παραγωγής ενέργειας).Ωράριο λειτουργίας:
ΔΕΥΤ - ΠΑΡ :     08.00 - 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ :     08.00 - 14.00

Επικοινωνία:
Τηλέφωνα :  2410 579525-7
κούμα 26 & παναγούλη - 1ος όροφος, Λάρισα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.remax-deltaktima.gr