Σχολή βρεφικής κολύμβησης - Λάρισα - Δελφινάκια Baby Swimming

Σχολή βρεφικής κολύμβησης - Λάρισα - Δελφινάκια Baby Swimming

Γιατί το μπάνιο στην πισίνα να είναι προνόμιο μόνο των μεγάλων?

Στη σχολή βρεφικής κολύμβησης Δελφινάκια Baby Swimming εφαρμόζουμε το πρωτοποριακό πρόγραμμα της βρεφικής και προσχολικής κολύμβησης για παιδάκια από 3ων μηνών έως και 6 ετών προσφέροντας στα μικρά "δελφινάκια" τη δυνατότητα να αγαπήσουν το νερό και να αναδείξουν το ταλέντο τους!

Στόχος μας είναι μέσω του παιχνιδιού και της δημιουργικής απασχόλησης γονέα και παιδιού, της εξοικείωσης του βρέφους με το υγρό στοιχείο, την ανάπτυξη δεξιοτήτων ναυαγοσωστικής και ασφάλειας και την εκμάθηση βασικών ικανοτήτων κολύμβησης. Η διαμόρφωση του περιεχομένου των μαθημάτων βασίζεται στην πολύπλευρη ανάπτυξη των βρεφών τόσο σωματικά και κινητικά όσο και πνευματικά και κοινωνικά.Τα προγράμματα του Baby Swimming Δελφινάκια πραγματοποιούνται σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον αποκλειστικά για βρέφη και νήπια.

Η πισίνα εκμάθησης έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές για την πραγματοποίηση προγραμμάτων βρεφικής κολύμβησης και τηρεί υψηλά επίπεδα καθαριότητας και ασφάλειας. Είναι φιλική προς τα βρέφη καθώς η απολύμανση του νερού επιτυγχάνεται μέσω της φυσικής μεθόδου ηλεκτρόλυση άλατος χωρίς τη χρήση χλωρίου.

Το βάθος του νερού είναι χαμηλό ώστε οι γονείς να πατάνε σε όλο το μήκος της προσφέροντας ασφάλεια. Η θερμοκρασία του νερού είναι σταθερή στους 31 βαθμούς και ο έλεγχος της ποιότητας του νερού είναι συνεχής με αυτόματο σύστημα.Κάθε μωράκι μπορεί να αγαπήσει το νερό! 

Σας περιμένουμε να μυήσουμε εσάς και τα αγγελούδια σας στον μαγικό κόσμο του νερού, σε έναν άρτια διαμορφωμένο ευχάριστο χώρο για εσάς και τα «δελφινάκια» σας.

Φωτογραφίες:

 

 

 


Επικοινωνία:
Διεύθυνση: 5ο χλμ Λάρισας Αμπελώνα, ΤΚ 41500, Γιάννουλη
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6946 457 394, 2410 593 840
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.babyswimlarisa.gr

Ωράρια Λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή από τις 10:30-12:30 το πρωί και 17:00-20:00 το απόγευμα
Σάββατο 10:00-13:00 το μεσημέρι