Έκθεση ζωγραφικής σε κόσμημα της εικαστικού Κατερίνας Κατσούρα

Έκθεση ζωγραφικής σε κόσμημα της εικαστικού Κατερίνας Κατσούρα

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου ξεκινάει η έκθεση ζωγραφικής σε κόσμημα της εικαστικού Κατερίνας Κατσούρα στον εκθεσιακό χώρο του Kaveh Kanes Ασκληπιού 38 & Καποδιστρίου, στη Λάρισα.

Ωράριο έκθεσης καθημερινά 11.00-14.30 & 17.00-21.30.
Διάρκεια έκθεσης: 10 – 15 Δεκεμβρίου

Η Λαρισαία εικαστικός ζωγράφος Κατερίνα Κατσούρα είναι Πτυχιούχος της σχολής καλών τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και δημιουργεί στο ατελιέ της Οκρίβαντας Μεγ. Αλεξάνδρου 37 στο κέντρο της Λάρισας, έργα ζωγραφικής, βιτρώ, και video art.

Ασχολείται με την ζωγραφική μικρών διαστάσεων πάνω σε κοσμήματα και την εικονογράφηση παιδικών παραμυθιών, κάτι που αγαπά ιδιαίτερα λόγω της απασχόλησής της με την διδασκαλία μαθημάτων ζωγραφικής σε παιδιά και ενηλίκους για πολλά χρόνια στις Λέσχες πολιτισμού του δήμου Λαρισαίων, σε ιδιωτικά παιδικά εργαστήρια, σε συλλόγους της πόλης μας και στο εργαστήρι της.Με έργα της έχει πάρει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις στα Χανιά, στην Αθήνα, στο Ηράκλειο, στα Γιάννενα, στη Βαρκελώνη, σε φεστιβάλ τεχνών στο εσωτερικό και στο διεθνές φεστιβάλ Inmediterraneum όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα με έργο video art σε 6 χώρες.

Σε αυτήν την έκθεση της θα δείτε έργα ζωγραφικής μικρογραφίας πάνω σε κοσμήματα με χρώματα σμάλτου, που γίνονται με την χρήση λεπτού πινέλου και βελόνας, σκουλαρίκια με κέντημα  όπως επίσης και κοσμήματα φτιαγμένα με την τεχνική του βιτρώ.

Τα θέματα ποικίλουν με τα χριστουγεννιάτικα μενταγιόν και σκουλαρίκια να δίνουν την γιορτινή νότα των Χριστουγέννων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6947302064
ιστοσελίδα: www.katerinakatsoura.com