vreslarisa.gr

                   

Συνεντεύξεις

Ο Νίκος Γεωργόπουλος απαντά στις ερωτήσεις μας για το Miha Bodytec το νέο επαναστατικό τρόπο εκγύμνασης, αδυνατίσματος και αποθεραπείας

To vreslarisa.gr επισκέφτηκε το πιστοποιημένο στούντιο Genius by Miha Bodytec (Βόλου 122) και ο εξειδικευμένος πιστοποιημένος γυμναστής Νίκος Γεωργόπουλος απάντησε στα ερωτήματα μας όσον αφορά το νέο επαναστατικό τρόπο εκγύμνασης Miha Bodytec.


Κατ'αρχάς τι είναι το Miha Bodytec;
To Miha Bodytec είναι ένα σύστημα εκγύμνασης που βασίζεται στη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης γνωστή ως EMS Training. Η προπονητική αυτή μονάδα ενεργοποιεί 650 μυικές ομάδες ταυτόχρονα, παρέχοντας έτσι έναν γρήγορο, αποτελεσματικό και ασφαλές τρόπο εκγύμνασης για όλο το σώμα.
Share

Περισσότερα...

Ο Αλβέρτος Μισδραχής και ο Φάνης Μάλλιακας μας μίλησαν για το espiti, ένα από τα κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα στα λευκά είδη

Αυτή τη στιγμή το Espiti.gr θεωρείται ένα από τα κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα όσον αφορά τα λευκά είδη στην Ελλάδα και έχει έδρα την πόλη της Λάρισας.

Ας γνωρίσουμε όμως το espiti.gr για όσους δεν το γνωρίζουν.
Μιλήσαμε με τον Μισδραχη Αλβερτο και Φανη Μαλλιακα1. Πότε δημιουργήθηκε το espiti και τι μπορούμε να βρούμε σ’ αυτό;

Το Espiti.gr δημιουργήθηκε το 2013 σαν παιδί της εταιρίας Μισδραχής η οποία φέτος έκλεισε 100 χρόνια λειτουργίας. Αποτέλεσμα αυτού είναι η τεράστια πείρα και εξειδίκευση στον χώρο καθώς και η άριστη γνώση του υφάσματος και των ειδών που ντύνουν και διακοσμούν το σπίτι.

Αυτή τη στιγμή κάποιος μπορεί να ψωνίσει στις καλύτερες τιμές της αγοράς τα μεγαλύτερα BRANDS στα Λευκά είδη, κουρτίνες, χαλιά, ριχτάρια, διακοσμητικά είδη, έπιπλα, στρώματα, φωτιστικά και άλλα πολλά.

Στόχος μας είναι στο Espiti.gr να βρίσκει κάποιος ότι έχει σχέση με το σπίτι συγκεντρωμένο στις καλύτερες τιμές που γίνεται.

Share

Περισσότερα...

Οι κτηνίατροι κα. Ηλιάνα Κάτσιανου και ο κ. Παναγιώτης Ζάρρας απαντούν στις ερωτήσεις μας για θέματα που αφορούν την υγεία της γάτας!

To vreslarisa.gr επισκέφτηκε το κτηνιατρείο Animal Medical (Ηρώων Πολυτεχνείου 23) και oι κτηνίατροι κα. Ηλιάνα Κάτσιανου και ο κ. Παναγιώτης Ζάρρας απάντησαν στις ερωτήσεις μας σε ότι αφορά την υγεία της γάτας!

Πότε πρέπει να στειρώσω την γάτα μου και ποιά τα πλεονεκτήματα?

Η στείρωση είναι μια χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αφαιρούνται οι ωοθήκες, τα κέρατα της μήτρας και η μήτρα (θηλυκή γάτα) ή οι όρχεις (αρσενική γάτα). Η ιδανική ηλικία στείρωσης μιας γάτας είναι από 7-8 μηνών έως και 1,5 έτους. Τα πλεονεκτήματα της στείρωσης είναι πολλά και σημαντικά όπως, η αποφυγή νεοπλασιών των μαστών, της μήτρας και των όρχεων(σχετικά πιο σπάνιο), η επιθετικότητα, το ενοχλητικό και δύσοσμο ψέκασμα των αρσενικών γάτων, η τάση φυγής από το σπίτι (κάθε χρόνο κατά την έναρξη της περιόδου αναπαραγωγής αυξάνεται δραματικά το ποσοστό των γάτων, ανεξαρτήτου φύλου, που πηδάει από το μπαλκόνι του διαμερίσματος) και φυσικά ο έλεγχος των γεννήσεων (δυστυχώς αποτελεί πια καθημερινό φαινόμενο η ανεύρεση νεογέννητων σε κάδους σκουπιδιών και δρόμους).Φυσικά, αν κάποια γάτα εμφανίσει κάποια από τις παραπάνω ανεπιθύμητες συμπεριφορές, μπορεί να στειρωθεί και σε μεγαλύτερη ηλικία.

Share

Περισσότερα...

Ο Αποστόλης Ταρταμπούκας και ο Θανάσης Παζιάνας απαντούν στα ερωτήματα μας για την διαγραφή οχημάτων

To vreslarisa.gr επισκέφτηκε την Οικολογική Ανακύκλωση Κεντρικής Ελλάδας ΑΕ και οι κ. Αποστόλης Ταρταμπούκας και Θανάσης Παζιάνας, υπεύθυνοι για την διαγραφή οχημάτων, απαντήσανε στις ερωτήσεις μας όσον αφορά τη διαγραφή οχημάτων αλλά και την ανακύκλωση επικίνδυνων υλικών προς το περιβάλλον, όπως τα χρησιμοποιημένα λάδια, οι μπαταρίες και τα μέταλλα.

Τι είδους οχήματα μπορεί να διαγράψει κάποιος στην Οικολογική Ανακύκλωση Κεντρικής Ελλάδας?
Κατ'αρχάς το μέτρο της απόσυρσης δεν ισχύει πλέον, οπότε μιλάμε για διαγραφή και όχι για απόσυρση.
Τα αυτοκίνητα που μπορεί να διαγράψει κάποιος θα πρέπει να έχουν τα παρακάτω κριτήρια:
    - το βάρος τους να είναι έως και 3500 Kg ή 3,5 τόνους μικτό βάρος
    - να έχουν πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας μέχρι και το έτος που κυκλοφορούν (το ίδιο ισχύει και για τα φορτηγά ιδιωτικής χρήσης (ΦΙΧ),
    - να μην έχει το αυτοκίνητο ή το φορτηγό παρακράτηση κυριότητας και άδειας

Share

Περισσότερα...

Ο κ. Σωτήρης Μπουντής σύμβουλος τοξικοεξάρτησης και Υπεύθυνος του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ απαντά στις ερωτήσεις μας για το κρίσιμο θέμα των ναρκωτικών

To vreslarisa.gr επισκέφτηκε το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και ο κ. Σωτήρης Μπουντής Κοινωνιολόγος Msc, Σύμβουλος Τοξικοεξάρτησης και Υπεύθυνος του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ απάντησε στα ερωτήματα μας για το κρίσιμο θέμα των ναρκωτικών.

1. Μιλήστε μας λίγο για τη λειτουργία του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του στη Λάρισα.

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ λειτουργεί στη Λάρισα από το 1989 και έχει βασικό στόχο τη θεραπεία και την πρόληψη της χρήσης ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας. Οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσα από τις Μονάδες του, αφορούν στην κινητοποίηση, στη θεραπεία, στην εκπαίδευση και στην κοινωνική επανένταξη χρηστών και πρώην χρηστών καθώς και στην υποστήριξη των οικογενειών τους. Η παρέμβαση του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ είναι πολύπλευρη, εντατική και αποτελεσματική, με κεντρικό άξονα τη διασφάλιση του δικαιώματος των χρηστών για ουσιαστική απεξάρτηση και αλλαγή τρόπου ζωής (μακριά από οποιαδήποτε εκμετάλλευση οικονομική ή άλλη) και της ανάγκης των χρηστών και των οικογενειών τους για υποστήριξη και θεραπεία.

Share

Περισσότερα...

Είστε εδώ: