Αποφράξεις - Εκκενώσεις βόθρων - Λάρισα - Αξιόπιστος

Αποφράξεις - Εκκενώσεις βόθρων - Λάρισα - Αξιόπιστος

Η εταιρία “ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ” δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας για περισσότερα από 40 χρόνια, με αξιοπιστία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με κύριο γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.

Η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εκκενώσεων βόθρων, μεταφοράς λυμάτων, αποφράξεων, καθαρισμών, μεταφοράς βιομάζας και αντλήσεων υδάτων. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε μικρού ή μεγάλου έργου, όπως και κάθε πελάτη, είτε πρόκειται για ιδιώτη είτε για επαγγελματία.

Από το 2015 η εταιρία  “ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ” είναι επίσημος συνεργάτης της ΔΕΥΑΛ.

Οι στόχοι μας
Λειτουργούμε καθημερινά με στόχο την άμεση και έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας πάντα το αρτιότερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή. Προσδοκούμε στην απόλυτη ικανοποίηση τους.

Οραματιζόμαστε
Οραματιζόμαστε τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε, έτσι ώστε να  προτείνουμε πάντα την πιο αξιόπιστη και καινοτόμα λύση στους πελάτες μας.


Υπηρεσίες

Εκκενώσεις Βόθρων
Η εταιρία διαθέτει 2 βυτία των 23 κυβικών μέτρων για την εξυπηρέτηση των πελατών της, κάτι που την καθιστά μοναδική στην περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας.
Περισσότερα

Αποφράξεις
Η εταιρία διαθέτει 2 αποφρακτικά οχήματα, τελευταίας τεχνολογίας, έτσι ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της απόφραξης.
Περισσότερα

Μεταφορά Βιομάζας
Η εταιρία αναλαμβάνει τη μεταφορά βιομάζας από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων της Λάρισας προς βιομηχανίες της ευρύτερης περιοχής.
Περισσότερα

Μεταφορές Λυμάτων
Η εταιρία αναλαμβάνει άμεσα και υπεύθυνα την μεταφορά λυμάτων με βυτιοφόρα οχήματα διαφόρων μεγεθών, εξοπλισμένα με άοσμες αντλίες υψηλής απόδοσης.
Περισσότερα

Καθαρισμοί
Η εταιρία αναλαμβάνει άμεσα και υπεύθυνα τον καθαρισμό δεξαμενών και φρεατίων με σύγχρονα και αθόρυβα μέσα.
Περισσότερα

Αντλήσεις Υδάτων
Η εταιρία διαθέτει εξειδικευμένες, αθόρυβες αντλίες, για την άντληση υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους με άμεση επέμβαση και εξυπηρέτηση. Περισσότερα

 

Φωτογραφίες :

 


Επικοινωνία:
Διεύθυνση:
Πεζάρου 3, Λάρισα 413 35
Τηλ.: 2410 617 070, 2352 041 663, 6944 501 021, 6940 509 658
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: ΣΟΥΙΚΛΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.axiopistos.gr/