Φωτογραφεία - Λάρισα - Sideris Photography

Φωτογραφεία - Λάρισα - Sideris Photography

Για τον Ηλία Σιδέρη η φωτογραφία δεν αποτελεί απλά το επάγγελμα του αλλά ένα τρόπο ζωής. Από μικρή ηλικία η κλίση του προς την φωτογραφία ήταν εμφανής αποκτώντας την πρώτη του φωτογραφική μηχανή στην ηλικία των 12 ετών.

Το όνειρο του δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα και το studio Sideris Photography άνοιξε τις πύλες του στην πόλη της Λάρισας το 2007 σε ένα χώρο με τις ιδανικές προδιαγραφές και εξοπλισμό που ανανεώνεται συνεχώς συμβαδίζοντας με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Με τη δική του αντίληψη, εμπειρία και μεράκι πρωτοστατεί και καινοτομεί στον χώρο, αποθανατίζοντας τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας, αποτυπώνοντας όμορφες αναμνήσεις στο πέρασμα του χρόνου και αποζημιώνοντας καλλιτεχνικά όσους τον εμπιστεύονται.

Τον Ηλία Σιδέρη πλαισιώνουν νέοι άνθρωποι με ταλέντο και αγάπη στο αντικείμενο με αποτέλεσμα ένα team που έχει ως στόχο να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Η ενασχόληση με τη φωτογραφία για εμάς δεν έχει όρια καλύπτοντας γάμους, βαπτίσεις, events σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Υπόσχεση μας ότι το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

 

Επικοινωνία:
Δήμητρας 28Β
Τηλέφωνο: 2410 251730, 6937082445
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./
Ιστοσελίδα : http://www.siderisphotography.gr/