Θέρμανση - Φυσικό αέριο - Λάρισα - Energian - Γιανναράκης

Θέρμανση - Φυσικό αέριο - Λάρισα - Energian - Γιανναράκης

Με όπλα την πολυετή εμπειρία, την συνεχής ανάπτυξη τεχνογνωσίας, την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα η Energian είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει σε θέματα θέρμανσης/κλιματισμού προσφέροντας την καλύτερη λύση για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Αναλαμβάνουμε τις υπηρεσίες μελέτης, εγκατάστασης και του service ενώ στο κατάστημα μας θα βρείτε το κατάλληλο σύστημα για τον χώρο σας ώστε να πετύχετε την μέγιστη απόδοση.

Θέρμανση - Κλιματισμός - ΑΠΕ
Με τα σύγχρονα συστήματα θέρμανσης, κλιματισμού και ΑΠΕ δεν σας δίνεται μόνο η δυνατότητα να θερμάνετε τον χώρο σας. Σας δίνετε επίσης η δυνατότητα να έχετε παροχή ζεστού νερού οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε εσείς.

Η Energian σας παρέχει μια ποικιλία μεθόδων με τις οποίες μπορείτε να έχετε θέρμανση ή κλιματισμό στον χώρο σας. Χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο με σκοπό να εξασφαλίσουμε για εσάς την μέγιστη εξοικονόμηση αλλά και την απόλυτη άνεση.
Αναλαμβάνουμε:
Εγκατάσταση συστημάτων πετρελαίου
Εγκατάσταση αντλιών θερμότητας
Μελέτη & εγκατάσταση ψύξης και κλιματισμού
Εγκατάσταση συστημάτων ξύλου - Πέλλετ
Μελέτη & εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης
ΦωτοβολταϊκάΦυσικό αέριο
Το φυσικό αέριο δεν χρειάζεται ξεχωριστό χώρο αποθήκευσης, δεδομένου ότι είναι πάντα διαθέσιμο μέσω των αγωγών φυσικού αερίου. Επίσης, οι συσκευές θέρμανσης φυσικού αερίου καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο και μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο σπίτι. Επιπλέον το αέριο σαν καύσιμο έχει πολύ καθαρή καύση, αφήνοντας ελάχιστα υπολείμματα στη συσκευή και επομένως απαιτεί πολύ λίγο καθαρισμό κατά τη συντήρηση

Μελέτες
Το γραφείο μας αναλαμβάνει την εκπόνηση κάθε είδους ηλεκτρο-μηχανολογικών μελετών και την επίβλεψη αυτών, τόσο για κτίρια κατοικιών, όσο και για βιομηχανικά – επαγγελματικά κτίρια. Στόχος μας είναι η εύρεση βέλτιστης τεχνικοοικονομικής λύσης για την ενεργειακή απόδοση και αναβάθμιση οποιασδήποτε κατασκευής, ώστε να επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση πόρων.
Αναλαμβάνουμε:
Ενεργειακή απόδοση
Έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού
Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

Προϊόντα
Το γραφείο μας, έχοντας πάντα ως γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, χρησιμοποιεί μόνο ποιοτικά και πιστοποιημένα προϊόντα και υλικά που υπερκαλύπτουν την Ελληνική Νομοθεσία και τις διεθνείς προδιαγραφές.

Για το λόγο αυτό η επιλογή των συνεργασιών γίνεται μετά από εκτεταμένες έρευνες στην παγκόσμια και εγχώρια αγορά με σκοπό την επιλογή των πιο αξιόλογων αντιπροσωπειών. Πιστεύουμε ότι μέχρι τώρα έχουμε επιτύχει σε αυτό, γι’ αυτό και είμαστε υπερήφανοι για τους συνεργάτες μας.
Προσφέρουμε:
Επίτοιχοι λέβητες φυσικού αερίου
Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού
Λέβητες πετρελαίου
Ηλιακοί θερμοσίφωνες
Λέβητες Pellet
Γεωθερμικές αντλίες
Ηλιοθέρμια

 

Φωτογραφίες:

Επικοινωνία:Καλογιάννη Βάσου 42, Λάρισα
241 053 9004
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://www.energian.gr/


Βρείτε μας και στο facebook : https://www.facebook.com/energianGiannarakis/